+36 30 9941290 info@dozsakriszta.hu

BOUDOIR FOTÓZÁS

2023-04-10

Öltözék

"Mit vigyek magammal, ha boudoir fotózásra megyek hozzád?" Gyakran hangzik el ez a kérdés.

Azt szoktam mondani, ahhoz, hogy szuper képek szülessenek, egyáltalán nem szükséges megvenned a legújabb, szuperdrága fehérnemű(ke)t. A legfontosabb az, hogy jól érezd magad abban, amit viselsz.

Ha a párodat szeretnéd meglepni a rólad készült boudoir fotókkal, akkor nem árt, ha azt a fehérneműt, neglizsét is elhozod, amelyikben ő a legvonzóbbnak talál.

Amennyiben mégis beruházol egy vadiúj csipkecsodára, a boudoir fotózás előtt mindenképpen próbáld fel, ne ott kelljen megfejtenünk, melyik madzag, hová való. Ne aggódj, segítek, de jobb, ha nem ezzel megy el az értékes idő.

Mindenképpen gondolkodjatok kiegészítőkben is: magassarkú cipő, szandál, bokacsizma, harisnya, ékszerek, ingek, blúzok, kalapok, kesztyűk stb. és amit te szeretnél, mindent hozz el, együtt kiválogatjuk és összeállítjuk a szetteket.

A színek is fontos szerepet töltenek be abban, hogy harmónikus legyen a fotón az összhang. Erről ebben a blogbejegyzésben írtam.

A megfelelő stílus, színek, szettek kiválasztásában, összehangolásában mindenkinek egyénre szabva segítek akár a fotózás kitűzött időpontját megelőzően is. Ilyenkor azt szoktam kérni, hogy e-mailen, messengeren küldjetek képeket a kérdéses szettekről és mindent konkrétan át tudunk beszélni.

Egy fotózás alatt több háttér előtt, több szettben, többfajta beállításban sok kép készül. Ezen a Viviről készült boudoir fotósorozaton Vivi itt éppen például kényelmes, sportos fehérneműt és farmert visel, mégis tud szexi lenni a kép.